Central European Lung Cancer Patient Network CELCAPANET
Central European Lung Cancer Patient NetworkCELCAPANET

Überschrift

Un nou grup de suport nu începe niciodată ca un grup. Acesta se dezvoltă printr-un proces mai îndelungat sau mai puțin îndelungat, pornind de la număr de persoane individuale și transformându-se apoi în grup. Membrii grupului simt apartenența la acesta și își apără împreună obiectivele, fiind convinși că împreună pot atinge aceste obiective mai bine decât individual.

Procesul de dezvoltare include formarea acceptării și încrederii, colectarea și procesarea informațiilor, clarificarea relațiilor și rolurilor, stabilirea obiectivelor și decizia organizării cu scopul de a urmări un interes comun și evaluarea procesului, precum și feedbackul. Nu există un început și un sfârșit, ci mai degrabă acest proces de dezvoltare a unui grup se desfășoară în permanență.

Sentimentul că aparții unui grup și unirea eforturilor pentru un singur scop poate da unei persoane un sentiment de împlinire și de satisfacție.

Ne face plăcere să vă însoțim, ca grup, pe drumul spre succes. Dumneavoastră veți decide ce subiecte sunt importante și interesante pentru dumneavoastră și ce subiecte ar trebui aprofundate.

Vă dorim tuturor celor care doriți să înființați un grup de suport mult succes, răbdare și perseverență!


Druckversion | Sitemap
© 2021 Central European Lung Cancer Patient Network